ATE Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 190ks

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Kontakt
ATE Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 190ks

ATE Kočnice Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 190ks

Kočnice čuvaju ljudske živote na putevima, jer imaju važan zadatak da zaustave par tona težak objekat u pokretu. Osim toga, poboljšavaju upravljivost i performanse automobila. ATE kočione pločice su fabrički postavljene u mnogim automobilima, budući da je ATE jedan od najvećih OEM proizvođača. Ate kočione pločice Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 2014- su opremljene rešenjima koja svode buku tokom kočenja na minimum.

ATE Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 190ks
ATE Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 190ks

ATE Diskovi Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 190ks

Premium kvalitet i inovativne tehnologije kao i 100-godišnje iskustvo jesu ključne reference brenda ATE. ATE je pionir tehničkih inovacija, bez kojih se automobili ne mogu ni zamisliti. Između ostalog pronalazači su hidraulične kočnice i razvojni partneri za kočione sisteme. Originalni ATE kvalitet nudi maksimalnu sigurnost u bilo kojoj situaciji vožnje, jer obezbeđuje optimalan način kočenja. Inovacija u oblasti primene zaštinih slojeva na delovima predstavlja brigu i maksimalnu posvećenost proizvođača. ATE - lider u oblasti kontrole kočenja i kočnica u preko 75 zemalja širom sveta! Program obuhvata visoko kvalitetne komponente delova kočnice i hidrauličnih komponenti. ATE kočione pločice i diskovi Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 2014-, kao i kočioni cilindri i glavni kočioni cilindri, kočioni busteri i creva, dopunjeni elektronskim komponentama čine sistem koji impresionira maksimalnim usporavanjem!

ATE Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 190ks Servis

ATE Pločice Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 190ks

ATE Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 190ks Cena

Proizvodi ATE su prvi izbor za originalnu opremu. Korišćenje 160 različitih mešavina materijala za ATE kočione pločice Nissan Navara (d23) 2.5 dCi 2014-, uvek u skladu sa kvalitetima serije dovodi ovog proizvođača na najviši rang, obzirom da drugi proizvođači obično koristite samo četiri ili pet različitih mešavina. Kao rezultat celokupne poslovne strategije ATE je na vodećoj poziciji u aftermarketu: Broj 1 u Nemačkoj sa tržišnim učešćem od preko 30%, broj 2 u Evropi, i širom sveta jedan od prvih deset. Kompanija ATE se proslavila na tržištu dobavljača automobilskih delova sa visokokvalitetnim klipnim prstenovima i kočionim sistemima.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.