ATE Mitsubishi Lancer (CX0, CY0)

Prijem vozila bez najave i zakazivanja.

Premium održavanje svog vozila pratite uživo putem telefona, tableta, računara.

Pošaljite upit direktno našim serviserima Klikni OVDE!

Kontakt
ATE Mitsubishi Lancer (CX0, CY0)

ATE Kočnice Mitsubishi Lancer (CX0, CY0)

Kočnice čuvaju ljudske živote na putevima, jer imaju važan zadatak da zaustave par tona težak objekat u pokretu. Osim toga, poboljšavaju upravljivost i performanse automobila. ATE kočione pločice su fabrički postavljene u mnogim automobilima, budući da je ATE jedan od najvećih OEM proizvođača. Ate kočione pločice Mitsubishi Lancer (CX0, CY0) su opremljene rešenjima koja svode buku tokom kočenja na minimum.

ATE Mitsubishi Lancer (CX0, CY0)
ATE Mitsubishi Lancer (CX0, CY0)

ATE Diskovi Mitsubishi Lancer (CX0, CY0)

Premium kvalitet i inovativne tehnologije kao i 100-godišnje iskustvo jesu ključne reference brenda ATE. ATE je pionir tehničkih inovacija, bez kojih se automobili ne mogu ni zamisliti. Između ostalog pronalazači su hidraulične kočnice i razvojni partneri za kočione sisteme. Originalni ATE kvalitet nudi maksimalnu sigurnost u bilo kojoj situaciji vožnje, jer obezbeđuje optimalan način kočenja. Inovacija u oblasti primene zaštinih slojeva na delovima predstavlja brigu i maksimalnu posvećenost proizvođača. ATE - lider u oblasti kontrole kočenja i kočnica u preko 75 zemalja širom sveta! Program obuhvata visoko kvalitetne komponente delova kočnice i hidrauličnih komponenti. ATE kočione pločice i diskovi Mitsubishi Lancer (CX0, CY0), kao i kočioni cilindri i glavni kočioni cilindri, kočioni busteri i creva, dopunjeni elektronskim komponentama čine sistem koji impresionira maksimalnim usporavanjem!

ATE Mitsubishi Lancer (CX0, CY0) Cene

ATE Pločice Mitsubishi Lancer (CX0, CY0)

ATE Mitsubishi Lancer (CX0, CY0) Cena

Proizvodi ATE su prvi izbor za originalnu opremu. Korišćenje 160 različitih mešavina materijala za ATE kočione pločice Mitsubishi Lancer (CX0, CY0), uvek u skladu sa kvalitetima serije dovodi ovog proizvođača na najviši rang, obzirom da drugi proizvođači obično koristite samo četiri ili pet različitih mešavina. Kao rezultat celokupne poslovne strategije ATE je na vodećoj poziciji u aftermarketu: Broj 1 u Nemačkoj sa tržišnim učešćem od preko 30%, broj 2 u Evropi, i širom sveta jedan od prvih deset. Kompanija ATE se proslavila na tržištu dobavljača automobilskih delova sa visokokvalitetnim klipnim prstenovima i kočionim sistemima.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.